Ei cu ei, noi cu voi

Guvernul PNL-PSD nu are timp de România. PNL şi PSD guvernează numai în folosul lor şi au întors spatele cetăţenilor.

Guvernul PNL-PSD e ocupat cu alte probleme: sporeşte averile favoriţilor, le ascunde declaraţiile de avere, modifică legile până fac din ele câini de pază ai demnitarilor. În statul pe care îl construiesc PNL şi PSD, legea are grijă numai de Nastase şi Mitrea.

In bugetul irosit iresponsabil de PNL şi PSD, se găsesc miliarde numai pentru primarii, candidaţii şi protejaţii de partid sau pentru Dacii de 70000 de euro. In economia pe care o storc PNL şi PSD, creşterea economică alimentează luxul şi aroganţa, nu şcolile şi spitalele. Cetăţenii pe a căror muncă se sprijină creşterea economică au fost răsplătiţi cu un abuz grosolan: taxa auto.

PNL şi PSD nu au popor. Au clientelă şi baroni. Numai în octombrie 2008, primarii PNL şi PSD au primit de trei ori suma necesară pentru majorarea salariilor profesorilor. Bugetari de lux au salarii de mii şi mii de euro lunar. PNL şi PSD sunt partidele baronilor, iar Guvernul PNL-PSD e Consiliul Suprem al Baronilor.

Acesta e singurul popor pe care PNL şi PSD îl cunosc, îl respectă şi îl slujesc. Acest Guvern este străin de interesele cetăţenilor.
În tot acest timp PDL a fost alături de cetăţeni, iar cetăţenii au fost alături de PDL şi Preşedintele Traian Băsescu. Noi am apărat interesul cetăţeanului. PNL şi PSD l-au umilit.

In tot acest timp, PDL a încercat să trimită acasă acest Guvern al ruşinii, al miniştrilor anchetaţi, incompetenţi şi mincinoşi, PSD l-a salvat de fiecare dată.

De data aceasta, PDL nu mai este singur. Acum, PDL vorbeşte în numele cetăţenilor care vor să fie guvernaţi cu adevărat. PDL e purtătorul acestei Moţiuni de Cenzură scrisă de revolta cetăţenească.